Vesivahinko / Putkiremontti

Taysin-varusteltu-keittio

Tilapäinen koti esim vesi- tai savuvahingon ajaksi

Vesi-, vuoto- tai savuvahingon sattuessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden kodinomaiseen asumiseen hyvin varustelluissa asunnoissamme. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja meillä on sopimukset vahinkoasiakkaiden hinnoittelusta, joten sinun ei tarvitse kantaa huolta asumisen kustannuksista muun kuin vakuutukseesi kuuluvan yksilöllisesti sovitun omavastuun osalta. Kaikki omavastuun ylittävä maksuliikenne hoituu suoraan vakuutusyhtiön kautta ja koska tiedämme, että vahinkotilanteessa asiakkaalla saattaa olla paljon muita yllättäviä kuluja, voimme sopia omavastuullekin joustavat maksuehdot.

Kaikki asuntomme sijaitsevat aivan Hyvinkään keskustassa tai sen tuntumassa, joten perheen päivittäiset rutiinit työ- ja koulumatkoineen ja kauppareissuineen hoituvat kätevästi myös ilman autoa.

Myös muut päivittäiset toimet hoituvat vaivattomasti, sillä asunnoissamme on valmiina kaikki arjen kannalta tarpeellinen. Omasta kodista ei tarvitse ottaa mukaan muuta kuin tärkeimmät henkilökohtaiset tarvikkeet.

Keittiöstä tai keittokomerosta löytyvät lieden, mikron ja keittiön pienkoneiden lisäksi tarpeelliset astiat ja ruuanlaittovälineet.

Vaatehuoltoa varten käytettävissä on pesukone sekä silitysvälineet. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat jokaisen asunnon varustukseen.

Ilmainen nettiyhteys helpottaa käytännön asioiden järjestämisessä ja auttaa koko perhettä viihtymään. Lisäksi asunnoissa on taulu-TV sekä DVD.

Katso kuvia kalustetuista asunnoista ja ota yhteyttä!

Jos sinulla on jo vahinkonumero, helpotamme mielellämme työtäsi hoitamalla asumisasiasi suoraan vakuutusyhtiön kanssa!