Työkomennus

Majoitus-Makkonen-Hyvinkaalla-Tolppa

Kalustetut ja täysin varustellut asuntomme ovat etupäässä yksiöitä ja kaksioita. Voit varata työporukan koon mukaan joko yhden tai useamman asunnon ja näin myös kustannuksesi elävät työkohteen mukana.

Erillisissä asunnoissa majoittujilla on oma rauha ja yksityisyys, mutta läheinen sijainti mahdollistaa yhteiset kulkemiset ja vaivattoman yhteydenpidon. Meillä voit tarjota työporukallesi ei pelkästään erilliset huoneet vaan peräti erilliset asunnot, joissa on jokaisessa kaikki oman kodin mukavuudet.  Kaikki tämä huomattavasti hotellihintoja edullisemmin!

Lyhytaikaisiin komennuksiin ja kaikkein kustannustietoisimmille asiakkaille tarjoamme mukavaa majoitusta myös edullisissa huoneissa.

Hyödyt työnantajalle

Kalustettu asunto on huomattavasti edullisempi kuin hotelli ja kilpailukykyinen myös verrattuna yksityiseen vuokra-asuntoon, sillä hintaan sisältyy viihtyisä kalustus ja sisustus, wifi – ja viihde-elektroniikka, täysi keittiövarustus ja pyykinpesumahdollisuus sekä sähkö ja vesi.  Ja mikä parasta; saat asunnon käyttöösi minä päivänä kuukaudesta tahansa ja maksat vain todellisesta oleskeluajasta ilman irtisanomisaikoja, mikä on merkittävä kustannustekijä silloin, kun työkohde yllättäen siirtyykin toiselle paikkakunnalle tai suunnitelmat muuten muuttuvat.

Itsenäisessä asunnossa työntekijä viettää normaalia arkea työpaikkakunnalla ja aloittaa työpäivän levänneenä ja virkistyneenä. Myös se, että naapurusto muodostuu muiden työporukoiden sijaan talon pysyvistä asiakkaista, lisää kodin tuntua.

Pitkien työkomennusten yhteydessä työntekijän ei tarvitse matkustaa joka viikonloppu kotipaikkakunnalleen vaan perhe voi vastavuoroisesti tulla vierailemaan hänen luonaan – ilman lisäkustannuksia!

Asunto tarjoaa myös tarvittavaa joustavuutta silloin, kun työkohteen henkilömäärä vaihtelee. Lyhyeksi ajaksi tuleva lisähenkilö on tarvittaessa helppo sijoittaa samaan asuntoon ilman suuria lisäkustannuksia.

Oleskelun aikana kaikki yhteydenpito majoittajan ja asukkaiden välillä hoituu vaivattomasti myös muilla kielillä, jolloin et joudu käyttämään työaikaasi tulkkaamiseen majoittujan ja majoittajan välillä.  Helpotamme mielellämme työtäsi jo varausvaiheessa toimittamalla kaikki varaukseen liittyvät asiakirjat (tarjous, esittelymatriaali, varausvahvistus, saapumisohjeet, lasku jne) halutessasi englanniksi, jolloin voit helposti lähettää ne sellaisenaan asianomaiselle.

Yritysasiakkaiden kohdalla majoittujalla ei tarvitse olla luottokorttia tai käteistä vaan laskutus hoituu kätevästi joko sähköpostitse, e-laskuna tai perinteisenä kirjeenä – mikä vain on sinulle kätevintä.

Perheyrityksenä olemme yhteistyökumppanina joustavia ja meillä on valtuudet ratkaista asiat heti ilman välikäsiä. Tunnemme työmatkalaisten tarpeet, sillä olemme tarjonneet tilapäiskoteja Hyvinkäälle tuleville työntekijöille jo vuodesta 1999.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistanne niin etsimme teille sopivimman mahdollisen ratkaisun – kilpailukykyiseen hintaan!

Hyvä valinta työntekijöille

Kalustettu asunto on taloudellisesti hyvä vaihtoehto työntekijälle: päivärahat säästyvät muuhun käyttöön, kun asunnossa on mahdollista valmistaa itse omat ateriat, mikä myös tuo mielekkyyttä moniin yksinäisiin iltoihin. Myös kotona odottava perhe arvostaa sitä, että Hyvinkäällä oleskeleva perheenjäsen voi pestä itse pyykkinsä työpaikkakunnalla eikä kotiinviemisinä ole kukkapuskan sijaan likapyykkipussi. Moni myös mielellään jättää työvaatteet ja -välineet asuntoon ja ruuat jääkaappiin paluuta odottamaan jokaviikkoisen pakkaamisen sijaan.

Itsenäisessä asunnossa vapaa-aikaa tulee vietettyä aulabaarin sijaan kodinomaisesti kokkaillen ja TV:n ääressä rentoutuen tai paikkakunnan liikunta-. kulttuuri- ja ostosmahdollisuuksista nauttien.

Useamman pienen asunnon varaaminen isommalle työporukalle yhden ison asunnon sijaan tuo työntekijöille kaivattua yksityisyyttä ja mahdollisuuden valita, kenen kanssa tarvittaessa jakaa majoituksensa, jolloin yksi kuorsaaja tai yökyöpeli ei vie koko työporukan yönia. Myös esimies-alaissuhteet on helpompi ottaa huomioon eikä esimerkiksi työporukan ainokaisen naisen tarvitse asustaa jukolan veljesten kanssa.

Asuntoon voi myös kutsua viikonlopuksi perheen vierailulle, jolloin raskas jokaviikkoinen kotimatka vaihtuu koko perheen yhteiseen virkistävään minilomaan – eikä maksa mitään!

Asuntomme on suunniteltu nimenomaan työmatkalaisten tarpeisiin. Kaikissa kohteissamme on erilliset vuoteet, joten työtoverit eivät joudu kiusallisesti jakamaan parivuodetta keskenään.

Tutustu asuntojemme varustukseen ja varmista tilapäiskotisi saatavuus!

Asuntojen kuvia ja esittelyvideoita