Kalustetut asunnot

Kalustetut asunnot Hyvinkäällä ovat kodikas ja edullinen vaihtoehto hotellille.

Kalustetuissa ja täysin varustelluissa asunnoissa asut selvästi hotellihintoja edullisemmin nauttien samalla monista itsenäisen asumisen eduista. Mahdollisuudet ruuanlaittoon ja pyykinpesuun tekevät oleskelusta paitsi vaivatonta ja mukavaa myös tuovat sievoisen säästön kokonaiskustannuksiin. Lisäksi asunnot tarjoavat joustavuutta silloin, kun asukkaiden määrä vaihtelee työkohteen aikana.

Vesivahingon tai vastaavan sattuessa asuntomme tarjoavat perheelle mahdollisuuden jatkaa elämäänsä mahdollisimman normaalisti. Lue lisää asunnon vuokraamisesta vesivahinkotilanteessa.

Asuntomme ovat toimivasti kalustettuja ja täysin varusteltuja 1-3 h+k kerrostaloasuntoja, joissa on vuoteet 1-4 henkilölle.

Kalustetut ja täysin varustellut asuntomme ovat etupäässä yksiöitä ja kaksioita. Voit varata työporukan koon mukaan joko yhden tai useamman asunnon ja näin myös kustannuksesi elävät työkohteen mukana.

Erillisissä asunnoissa majoittujilla on oma rauha ja yksityisyys, mutta läheinen sijainti mahdollistaa yhteiset kulkemiset ja vaivattoman yhteydenpidon. Meillä voit tarjota työporukallesi ei pelkästään erilliset huoneet vaan peräti erilliset asunnot, joissa on jokaisessa kaikki oman kodin mukavuudet.  Kaikki tämä huomattavasti hotellihintoja edullisemmin!

Lyhytaikaisiin komennuksiin ja kaikkein kustannustietoisimmille asiakkaille tarjoamme mukavaa majoitusta myös edullisissa huoneissa.