Hyvä tietää

huoneisto-TV-netti

Perheyrityksenä pystymme palvelemaan joustavasti ja etsimme mielellämme juuri sinulle sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tässä kuitenkin joitakin käytäntöjämme, joita noudatamme, jollei muusta ole erikseen sovittu.

Hinnat ja maksutavat

Huonehinnat löydät tästä. Asuntojen ja pitkäaikaismajoituksen hinnat määräytyvät majoituksen keston, ajankohdan ja henkilömäärän mukaan. Soita tai lähetä varauskysely tai tarjouspyyntö pitkäaikaisesta majoituksesta.

Yritysasiakkaita laskutamme yleensä 2-3 viikon jaksoissa. Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen Y-tunnuksen,  varaajan nimen sekä mielellään myös majoittumaan tulevien henkilöiden nimet ja puhelinnumerot. Myös verkkolasku- tai sähköpostiosoite on hyvä antaa varauksen yhteydessä,  sillä lähetämme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina tai sähköpostin liitteenä. Mahdollisesta korttimaksusta tulee sopia erikseen varausta tehdessä.

Yksityishenkilöiltä perimme maksun joko varauksen yhteydessä tai käteisellä sisäänkirjoittautumisen yhteydessä.  Luotto- tai debit-korttimaksusta tulee sopia erikseen varausta tehdessä.

Aamiainen

Kaikissa majoitustiloissamme on mm. jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja kahvinkeitin kahveineen, joten voit kätevästi laittaa aamiaista omatoimisesti. Valmista aamiaista on tarjolla aamuvarhaisella ainakin Hyvinkään asemaravintolassa ja McDonaldsilla sekä moottoritieliittymän Teboililla ja ABC:llä.

Loppusiivous / Huoltokäynti / Välisiivous

Loppusiivous sisältyy majoituksen hintaan. Usein majoituksen hintaan sisältyy myös huoltokäynti erikseen sovituin väliajoin. Huoltokäynnin yhteydessä toimitetaan puhtaat pyyhkeet ja liinavaatteet sekä täydennetään erilaisia tarvikkeita kuten WC-paperit, astianpesuaine, hehkulamput ym. Voit ilmoittaa huoltokäynnillä täydennettävistä tarvikkeista tai tilata maksullisen välisiivouksen klikkaamalla tästä.

Jos haluat välisiivouksen tietyin aikavälein, asiasta voidaan sopia varauksen yhteydessä, jolloin siivous voidaan sisällyttää huonehintaan. Muussa tapauksessa voit tilata maksullisen välisiivouksen viimeistään siivousta edeltävänä maanantaina klo 20 mennessä.

Maksu-TV

Halutessanne järjestämme käyttöönne maksu-TV -kanavat omakustannushintaan.

Starttipaketti

Mikäli esimerkiksi ulkomaisen vieraan lento saapuu öiseen aikaan, voimme tarvittaessa toimittaa huoneen tai asunnon jääkaappiin ns. starttipaketin ensimmäisen aamun tarpeisiin omakustannushintaan.

Perehdyttämiskierros

Varsinkin ulkomaiset asiakkaat arvostavat kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaa perehdyttämiskierrosta, jonka yhteydessä tutustumme paikkakunnan peruspalveluihin kuten kauppoihin, pankkeihin, terveydenhuoltopalveluihin sekä liikenneyhteyksiin pientä korvausta vastaan. Kysy lisää.

Matkustajakortti

Pääset täyttämään matkustajailmoituksen klikkaamalla tästä.

Ajo-ohjeet asuntojen avainten noutopisteeseen

Avainten noutopisteemme osoite on Hunsalankatu 9, 05860 Hyvinkää.

Katso Google Maps

Helsinki – Tampere -tieltä (pohjoisesta tai etelästä):

 1. Hyvinkää-Kytäjä -liittymästä (ABC ja Teboil liikenneasema) Hyvinkäälle päin.
 2. Liikenneympyrästä suoraan eteenpäin.
 3. Seuraavan liikenneympyrän (Konecranes/Talvisilta) 3. erkanemiskaistasta Talvisiltaan ja heti oikealle Talvisillankadulle.
 4. Heti bussipysäkin jälkeen oikealle Muurarinkadulle (huomaa pieni risteys!) ja heti oikealle Hunsalankadulle.
 5. Vaaleanharmaa talo, toinen oikealta. Auton voi pysäköidä tontin kohdalle kadun varteen.

Hanko – Mäntsälä – Porvoo -tieltä (idästä/lännestä tai Lahdentieltä):

 1. Hyvinkäälle risteyksestä, jossa sairaalan merkkinä punainen risti. Kolmansista liikennevaloista vasemmalle Läntiselle Yhdystielle.
 2. Liikenneympyrän (KCI Konecranes/Talvisilta) 1. erkanemiskaistasta kohti Talvisiltaa ja heti oikealle Talvisillankadulle.
 3. Heti bussipysäkin jälkeen oikealle Muurarinkadulle (huomaa pieni risteys!) ja heti oikealle Hunsalankadulle. Vaaleanharmaa talo, toinen oikealta. Auton voi pysäköidä tontin kohdalle kadun varteen.

Hyvinkään keskustasta:

 1. Uudenmaankatua etelään (talojen numerot suurenevat, S-Market oikealla). Liikennevaloista oikealle Kalevankadulle (kerrostalojen keskeltä).
 2. Seuraavista liikennevaloista vasemmalle Läntiselle Yhdystielle. Liikenneympyrän 1. erkanemiskaistasta kohti Talvisiltaa ja heti oikealle Talvisillankadulle.
 3. Heti bussipysäkin jälkeen oikealle Muurarinkadulle (huomaa pieni risteys!) ja heti oikealle Hunsalankadulle. Vaaleanharmaa talo, toinen oikealta. Auton voi pysäköidä tontin kohdalle kadun varteen.

Jos tarvitset tarkempia ajo-ohjeita, soita 040 735 2119.

Minne seuraavaksi?

Etsitkö majoitusta seuraavalle työkeikalle tai tulevalle lomalle? Näet yhteistyökumppaniemme tarjonnan ympäri Suomen klikkaamalla tästä.

Tervetuloa !