Hyvä valinta työntekijöille ja komennusmiehille

Erillisissä asunnoissa sinulla on oma rauha ja yksityisyys, mutta läheinen sijainti mahdollistaa yhteiset kulkemiset ja vaivattoman yhteydenpidon. Meillä voitte asua ei pelkästään erillisissä huoneissa vaan peräti erillisissä asunnoissa, joissa on jokaisessa kaikki oman kodin mukavuudet.  Kaikki tämä huomattavasti hotellihintoja edullisemmin!

Hyödyt työntekijälle

Kalustettu asunto on taloudellisesti hyvä vaihtoehto työntekijälle: päivärahat säästyvät muuhun käyttöön, kun asunnossa on mahdollista valmistaa itse omat ateriat, mikä myös tuo mielekkyyttä moniin yksinäisiin iltoihin. Myös kotona odottava perhe arvostaa sitä, että Hyvinkäällä oleskeleva komennusmies voi pestä itse pyykkinsä työpaikkakunnalla eikä kotiinviemisinä ole kukkapuskan sijaan likapyykkipussi. Moni myös mielellään jättää työvaatteet ja -välineet asuntoon ja ruuat jääkaappiin paluuta odottamaan jokaviikkoisen pakkaamisen sijaan.

Majoitus Hyvinkää keittiövarustus Tolppa

Itsenäisessä asunnossa vapaa-aikaa tulee vietettyä aulabaarin sijaan kodinomaisesti kokkaillen ja TV:n ääressä rentoutuen tai paikkakunnan liikunta-. kulttuuri- ja ostosmahdollisuuksista nauttien.

Useamman pienen asunnon varaaminen isommalle työporukalle yhden ison asunnon sijaan tuo työntekijöille kaivattua yksityisyyttä ja mahdollisuuden valita, kenen kanssa tarvittaessa jakaa asumuksensa, jolloin yksi kuorsaaja tai yökyöpeli ei vie koko työporukan yöunia. Myös esimies-alaissuhteet on helpompi ottaa huomioon eikä esimerkiksi työporukan ainokaisen naisen tarvitse asustaa jukolan veljesten kanssa.

Asuntoon voi myös kutsua viikonlopuksi perheen vierailulle, jolloin raskas jokaviikkoinen kotimatka vaihtuu koko perheen yhteiseen virkistävään minilomaan – eikä maksa mitään!

Asuntomme on suunniteltu nimenomaan työmatkalaisten ja komennusmiesten tarpeisiin. Kaikissa kohteissamme on erilliset vuoteet, joten työtoverit eivät joudu kiusallisesti jakamaan parivuodetta keskenään.

Tutustu asuntojemme varustukseen ja varmista tilapäiskotisi saatavuus!

Kuvia ja esittelyvideoita asunnoista