Hyödyt työnantajalle

Kalustetut ja täysin varustellut asuntomme ovat etupäässä yksiöitä ja kaksioita. Voit varata työporukan koon mukaan joko yhden tai useamman asunnon ja näin myös kustannuksesi elävät työkohteen mukana.

Erillisissä asunnoissa majoittujilla on oma rauha ja yksityisyys, mutta läheinen sijainti mahdollistaa yhteiset kulkemiset ja vaivattoman yhteydenpidon. Meillä voit tarjota työporukallesi ei pelkästään erilliset huoneet vaan peräti erilliset asunnot, joissa on jokaisessa kaikki oman kodin mukavuudet.  Kaikki tämä huomattavasti hotellihintoja edullisemmin!

Lyhytaikaisiin komennuksiin ja kaikkein kustannustietoisimmille asiakkaille tarjoamme mukavaa majoitusta myös edullisissa huoneissa.

Hyvä valinta työnantajalle

Kalustettu asunto on huomattavasti edullisempi kuin hotelli ja kilpailukykyinen myös verrattuna yksityiseen vuokra-asuntoon, sillä hintaan sisältyy viihtyisä kalustus ja sisustus, wifi – ja viihde-elektroniikka, täysi keittiövarustus ja pyykinpesumahdollisuus sekä sähkö ja vesi.  Ja mikä parasta; saat asunnon käyttöösi minä päivänä kuukaudesta tahansa ja maksat vain todellisesta oleskeluajasta ilman irtisanomisaikoja, mikä on merkittävä kustannustekijä silloin, kun työkohde yllättäen siirtyykin toiselle paikkakunnalle tai suunnitelmat muuten muuttuvat.

Itsenäisessä asunnossa työntekijä viettää normaalia arkea työpaikkakunnalla ja aloittaa työpäivän levänneenä ja virkistyneenä. Myös se, että naapurusto muodostuu muiden työporukoiden sijaan talon pysyvistä asiakkaista, lisää kodin tuntua.

Huoneistohotelli-Majoitusta-Hyvinkaalla

Pitkien työkomennusten yhteydessä työntekijän ei tarvitse matkustaa joka viikonloppu kotipaikkakunnalleen vaan perhe voi vastavuoroisesti tulla vierailemaan hänen luonaan – ilman lisäkustannuksia!

Asunto tarjoaa myös tarvittavaa joustavuutta silloin, kun komennusmiesten määrä vaihtelee. Lyhyeksi ajaksi tuleva lisähenkilö on tarvittaessa helppo sijoittaa samaan asuntoon ilman suuria lisäkustannuksia.

Oleskelun aikana kaikki yhteydenpito majoittajan ja asukkaiden välillä hoituu vaivattomasti myös muilla kielillä, jolloin et joudu käyttämään työaikaasi tulkkaamiseen majoittujan ja majoittajan välillä. Helpotamme mielellämme työtäsi jo varausvaiheessa toimittamalla kaikki varaukseen liittyvät asiakirjat (tarjous, esittelymatriaali, varausvahvistus, saapumisohjeet, lasku jne) halutessasi englanniksi, jolloin voit helposti lähettää ne sellaisenaan asianomaiselle.

Yritysasiakkaiden kohdalla majoittujalla ei tarvitse olla luottokorttia tai käteistä vaan laskutus hoituu kätevästi joko sähköpostitse, verkkolaskuna tai perinteisenä kirjeenä – mikä vain on sinulle kätevintä.

Perheyrityksenä olemme yhteistyökumppanina joustavia ja meillä on valtuudet ratkaista asiat heti ilman välikäsiä. Tunnemme työmatkalaisten tarpeet, sillä olemme tarjonneet tilapäiskoteja Hyvinkäälle tuleville työntekijöille jo vuodesta 1999.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistanne niin etsimme teille sopivimman mahdollisen ratkaisun – kilpailukykyiseen hintaan!